Τέλος σχολικής χρονιάς

Φτάσαμε και πάλι στο τέλος της σχολικής χρονιάς, μια χρονιά που ήταν ενδιαφέρουσα από πολλές απόψεις.
Κατ΄ αρχάς ήταν χρονιά αλλαγών και για το ΔΣ του Συλλόγου μας. Τα τέως μέλη, Ελένη, Γιώργος και Χριστίνα έδωσαν τη θέση τους, μετά από έξι χρόνια πολύτιμης προσφοράς στον σύλλογό μας, στα νέα μέλη Βλαδίμηρο, Κώστα και Lonneke, οι οποίοι ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα.

Επιπλέον, τη φετινή χρονιά το σχολείο μας μεγάλωσε μετά από αρκετά χρόνια. Αυξήθηκε τόσο ο αριθμός των μαθητών, τόσο στα προσχολικά όσο και στα σχολικά τμήματα, αλλά ταυτόχρονα μεγάλωσε και ο αριθμός των εκπαιδευτικών μας, από τρεις σε τέσσερις. Αισιοδοξούμε τα επόμενα χρόνια το σχολείο μας να συνεχίσει να μεγαλώνει και να εξυπηρετεί τους όλο και περισσότερους ομογενείς.

Επίσης, ήταν ιδιαίτερα μεγάλος και ο αριθμός των συμμετεχόντων στις εξετάσεις ελληνομάθειας. Ευχόμαστε στους μαθητές που έδωσαν εξετάσεις και στους γονείς τους καλά αποτελέσματα και ελπίζουμε αυτή η τάση να συνεχιστεί, διότι δείχνει με έμπρακτο τρόπο την καλή προσπάθεια που γίνεται στο σχολείο τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους γονείς και τα παιδιά που επιλέγουν να επενδύσουν στην γνώση.