Εκλογές ΔΣ + Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου θα γιορτάσουμε την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Τα παιδιά θα καθοδηγηθούν από τους εκπαιδευτικούς για το πλούσιο πρόγραμμα της γιορτής το οποίο θα περιλαμβάνει ποιήματα, πεζά και τραγούδια για το έπος του ’40. Όπως κάθε χρόνο παρακαλούνται οι γονείς να ετοιμάσουν μεζεδάκια, αλμυρά ή γλυκά εδέσματα για αμέσως μετά την γιορτή, πριν και μετά την οποία τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά.

Ένας σημαντικός λόγος να παρευρεθείτε το μεσημέρι αυτό στο σχολείο είναι η γενική μας συνέλευση (ΓΣ) των μελών του συλλόγου που είναι για όλα τα μέλη που είναι τακτοποιημένα σε σχέση με εγγραφές και συνδρομές τους. Εκεί θα μάθετε από το διοικητικό συμβούλιο (ΔΣ) τα πεπραγμένα του συλλόγου μας και θα κληθείτε να ψηφίσετε νέα μέλη για το συμβούλιό μας, όπως ορίζει το καταστατικό. Οι εκλογές θα γίνουν αμέσως πριν την έναρξη της γιορτής.
Τρία μέλη αποχωρούν φέτος, ονομαστικά η Ελένη, ο Γιώργος και η Χριστίνα. Από όλους εσάς περιμένουμε λοιπόν να έρθουν μπροστά όσοι θέλουν και μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα στο ΔΣ. Πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι εφικτό και νέα πρόσωπα θα μπουν στο ΔΣ και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την συνύπαρξή μας με το Ολλανδικό σχολείο, την ομαλή λειτουργία των μαθημάτων χωρίς ελλείψεις εκπαιδευτικών και υλικών και την διοργάνωση όλων αυτών των δραστηριοτήτων που έχει κάνει το συμβούλιό μας μέχρι τώρα και θα συνεχίσει να κάνει.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00.