Γιορτές

25η Μαρτίου

Το περασμένο Σάββατο 23 Μαρτίου, πραγματοποιήσαμε την γιορτή μας για την 25η Μαρτίου με πολλή συμμετοχή και ωραία συνεργασία. Η οργάνωση άψογη, η ροή γρήγορη και τα εδέσματα (νηστίσιμα και μή) εξαίσια! Ευχαριστούμε Την διευθύντριά μας Θεοπίστη, την παρουσιάστρια Αλεξάνδρα, όλα τα παιδιά που αφιέρωσαν τον χρόνο τους να μάθουν το ποίημά τους, τους γονείς για την παρουσία τους και τα νόστιμα φαγητά και γλυκά τους, και το (νέο) ΔΣ για την προετοιμασία!

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, και του χρόνου με υγεία!

 

Αγιασμός και Βασιλόπιτα

Το περασμένο Σάββατο γιορτάσαμε στο σχολείο μας την αρχή της νέας χρονιάς με τον Αγιασμό που έκανε ο πρωτοπρεσβύτερος της ενορίας μας π. Ιωάννης Ψωμάς (και πατέρας τριών μαθητών μας!) και το κόψιμο της Βασιλόπιτας (δύο τον αριθμό!) από το (νέο) ΔΣ του Συλλόγου μας.
Ο σεβαστός πατέρας μας μίλησε για την σημασία της Εκκλησίας στην ζωή μας και δη στην ορθή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας και μας υποσχέθηκε να δώσει βήμα στον Σύλλογό μας μέσα στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου ώστε να προσεγγίσουμε νέους γονείς και να επικοινωνήσουμε με τους Έλληνες της ενορίας μας.

Την πρώτη πίτα (η λευκή με σοκολατένια γράμματα, της Αριστέας) την έκοψε ο πρόεδρός μας Ηλίας, ο οποίος είχε κόψει και την πίτα της Τετάρτης 16/1, και την πίτα της Χριστίνας ο γραμματέας του Συλλόγου. Το φλουρί βρήκαν στην πρώτη πίτα η Εβελία και στη δεύτερη ο Στέφανος, οι οποίοι πήραν και τα ανάλογα βραβεία εκ μέρους του ΔΣ (επιτραπέζια παιχνίδια). Την Τετάρτη έπεσε το φλουρι στον Gino και στον Βασίλη.

 


Οι Εκδηλώσεις – Γιορτές σχολικού έτους 2018-2019 είναι οι εξής:

Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με απονομή των Πιστοποιητικών Ελληνομάθειας και μπουφές.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, ώρα 12.00, πριν και μετά τη γιορτή τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά

Γιορτή Χριστουγέννων 2018 – Κάλαντα

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, κάθε τμήμα στην τάξη, τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά

Κοπή βασιλόπιτας 2019 – Αγιασμός χρονιάς.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 , κάθε τμήμα στην τάξη, τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά

Γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, ώρα 12:00, πριν και μετά τη γιορτή τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά.

Εκδήλωση λήξης σχολικού έτους με απονομή των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης και μπάρμπεκιου.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, ώρα 13:00, μαθήματα δεν θα πραγματοποιηθούν.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τελετή λήξης, απονομή ενδεικτικών, μπάρμπεκιου* και (καιρού επιτρέποντος) άφθονο παιχνίδι στον άπλετο χώρο του σχολείου μας. Επίσης ευκαιρία για γονείς και εκπαιδευτικούς να γνωριστούν (καλύτερα) μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες που αφορούν στο σχολείο μας αλλά και να εγγράψουν τα παιδιά τους για την επόμενη χρονιά.

Η γιορτή μας θα αρχίσει στις 13:00. Στις 13:30 θα γίνει η απονομή ενδεικτικών.

(*) Όλα τα κρέατα (σουβλάκια, μπιφτέκια κλπ), ψωμάκια, σαλάτες και αναψυκτικά συν καφές και τσάι, είναι προσφορά του Συλλόγου μας. Όσοι και όσες θέλετε να προσφέρετε γευστικά είστε φυσικά ευπρόσδεκτοι να το κάνετε με αλμυρά ή γλυκά εδέσματα αλλά και ποτά.
Advertisements